Форум Черниева

Темы для публикаций и разговоров


Наша школа
21 Февраля 2011

Політика і влада
21 июня 2010

Сільській школі виповнюється 100 років
20 апреля 2010 (житель села)

Історія села
20 апреля 2010 (житель села)

Вопросы-ответы Интервью Все записи

1

 , пользователь 1ua
Тема: Політика і влада

В с. Черніїв відбулися позачергові місцеві вибори

20 червня 2010 року відбулися позачергові місцеві вибори сільського голови с. Черніїв (Тисменицького району). 

За даними територіальної виборчої комісії перемогу на посаду війта здобув Микола Федоришин, який до цього працював секретарем сільської ради та був виконуючим обов’язки сільського голови. Микола Михайлович отримав 976 голосів. Усього на двох виборчих дільницях села зареєстровано понад 3000 виборців, із них участь у виборах взяло більше 50%.

21 июня 2010

 , пользователь 1ua
Тема: Політика і влада

Відбулась зустріч з виборцями кандидатів на посаду сільського голови с. Черніїв Тисменицького району Івано-Франківської області. В залі сільського Народного Дому зібрався актив села, котрі уважно вислухали програми кожного з трьох кандидатів – Володимира Данилюка (партія «Єдиний центр»), Миколи Федоришина (партія «Наша Україна») та Валерія Шеденка (позапартійний). Усі троє – самовисуванці.

«Я свідомо йду на вибори як самовисуванець, - розповів Микола Михайлович, - і на мою думку, абсолютно правильно зробили це і мої опоненти, адже таким чином обраний війт не буде залежати від «рішень партій» та не буде мати ніяких політичних зобов’язань».

Обговорення програм Кандидатів затягнулось майже на дві години: черніївці з’ясовували наболілі для села питання – відсутність дитячого садочка та лікарні, проблеми із вивезенням сміття домашніх господарств села та стихійні сміттєзвалища, котрі переважно влаштовують житлі Івано-Франківська (Черніїв межує з обласним центром).  

Довідка www.briz.if.ua: Позачергові вибори в Чернієві відбудуться 20 червня. 

8 июня 2010


1


  Закрыть  
  Закрыть